Băiețelul de 2 ani și 3 luni a fost diagnosticat recent cu leucemie acută limfoblastica de tip L1 (FAB) B comun. Vestea a căzut ca un trăznet în familia micuțului, care a început din prima clipă să caute cel mai bun tratament și cele mai bune condiții de spitalizare.

Citeste si: O elevă a ajuns de urgență la spital după ce a suferit convulsii în timpul orelor

După câteva zile de spitalizare la Fundeni și ore în șir petrecute discutând cu părinți care au trecut prin aceeași experiență, părinții au aflat că sunt șanse bune să fie primiți și Edan tratat adecvat la clinica Bambino Jesu, din Vatican.

În doar o săptămână de la primirea diagnosticului, cu ajutorul familiei, al prietenilor si al tuturor cunoscuților, tinerii părinți au reușit să strângă banii necesari și să ajungă în Italia ca printr-o minune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Însă, conform indicațiilor medicilor, Edan are nevoie de spitalizare îndelungată, transplant, apoi monitorizare, ceea ce implică ședere și suportarea costurilor pe timp de mai multe luni într-o țară străină.

Citeste si: Mario, băiețelul dispărut de la stâna unde locuia cu părinții a fost găsit în urmă cu puțin timp

Deși tatăl este dispus să se angajeze în Italia pentru a-și întreține copilul și soția, este foarte probabil să nu poată face acest lucru decât parțial, întrucât mama băiețelului este însărcinată și nu-l va putea însoți pe Edan la toate tratamentele.

Familia lui Edan Cimpoeru are nevoie de ajutor financiar pentru a-și trata în Italia copilul de doar 2 ani diagnosticat cu leucemie. Orice sumă virată în contul lor este binevenită!

Familia Cimpoeru are nevoie de ajutor financiar pentru a-și trata în Italia copilul de doar 2 ani diagnosticat cu leucemie. Orice sumă virată în contul lor este binevenită!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si