Rebecca Lanette Taylor, o femeie din Texas, a vrut să cumpere un copil dintr-un supermaket. De asemenea, aceasta a insistat să ofere o sumă imensă, după ce ar fi analizat trăsăturile micuțului.

Femeia a fost arestată de oamenii legii

Femeia a fost arestată de oamenii legii și este acuzată de tentativă de vânzare sau cumpărare a unui copil. Taylor este cercetată pentru că pe data de 13 ianuarie a încercat să o convingă pe o mamă să-i vândă un copil de un anișor.

Bebelușul se afla în căruțul de cumărături al mamei, la casele automate ale supermarketului, în momentul în care mama lui a fost abordată de Rebecca Lanette Taylor.

„Taylor a spus că băiatul e perfect și că ea își dorea de mult să cumpere un copil”, au transmis autoritățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire macabră pe Centura Bucureștiului: un cadavru care prezintă leziuni traumatice la membre şi lipsa unei porţiuni din scalp a fost găsit

Ce sumă de bani a oferit femeia

Potrivit primelor detalii, femeia se uitase atentă la trăsăturile copilașului și a insistat că vrea să ofere suma de 250.000 de dolari. Se pare că Taylor a fost vrăjită de ochii albaștri ai micuțului și i-ar fi spus mamei acestuia că are banii respectivi în mașină.

Speriată, mama micuțului i-a spus că nu vrea să-și dea bebelușul pentru nicio sumă din lume, iar nici toți banii nu ar convinge-o.

Chiar dacă a rugat-o să o lase în pace, Taylor a urmărit-o până în parcare și ar fi insistat să-i ofere 500.000 de dolari pentru copilaș.

Citeste si: O femeie a decedat după ce medicii au refuzat să-i facă avort: „Au sânge pe mâini”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si