Iasmina și Mihai s-au împăcat chiar înainte de marea finală „Puterea Dragostei”. Flacăra iubirii s-a reaprins între cei doi și au decis să-și mai dea o șansă.

Împăcarea celor doi, văzută ca o strategie de ceilalți concurenți

Ceilalți concurenți nu au văzut această împăcare cu ochi buni. Cum se apropie marea finală, mulți îl acuză pe Mihai de strategie doar pentru a câștiga premiul cel mare.

În ediția de astăzi, concurenții și-au arunca cuvinte grele și vechile tensiuni au ieșit la suprafață.

Mihai s-a arătat deranjat și i-a atras atenția iubitei sale asupra modului în care era îmbrăcată. Gelozia fiind și principala cauză din cuplul Mihai-Iasmina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Când are loc Marea Finală a sezonului cu numărul 4 Puterea Dragostei! Ultima eliminare a adus surprize uriașe în casa dragostei din Turcia. Anunțul a făcut Cristina Mihaela

Ce s-a întâmplat între Mihai și Iasmina

Au existat zvonuri, pe vremea când încă era cu Mihai, că Iasmina și-ar fi vizitat fostul iubit, Alin Văcăreanu. 

”Nu vreau să îl acuz pe Mihai, dar după ce m-am întors din emisiune am stat două zile la Timișoara, după care am fost la părinții mei, care stau la 100 de kilometri de Timișoara, apoi am plecat la sora mea, la Milano. Clar nu aveam cum să parchez in fața fostului iubit. Dar, dacă aș fi făcut asta, nu aș fi avut nicio problemă să recunosc.

Citeste si: Jador suferă de o boală extrem de rară și fără leac. Acesta a făcut totul public, după mulți ani de tăcere

Când are loc Marea Finală Puterea dragostei sezonul 4

Cristina Mihaela a anunțat faptul că Marea Finală va avea loc pe 13 februarie 2022.

O altă veste a fost legată de invitații din sezoanele trecute, care au posibilitatea să rămână alături de actualii concurenți până la final. 

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce s-a zvonit că și-a pierdut viața într-un accident rutier: „Mie îmi convine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si