Doi pakistanezi au amenințat că vor arunca avionul în aer

Martorii care au asistat la eveniment au rămas pur și simplu șocați. Oamenii au povestit cum două persoane care erau la bord au început să țipe și să îi amenințe că îi vor omorî. 

Citeste si: O tragedie a avut loc în Ploiești, după ce o femeie a căzut de la etajul 4 al unui bloc și a murit. Polițiștii vor stabili dacă a fost accident sau sinucidere

Cetățenii care au început scandalul sunt de origine pakistaneză. Autoritățile din Ankara au intrat imediat în alertă. Martorii mai povestesc că cei doi bărbați țineau brichete în mână și amenințau că vor arunca avionul în aer. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

O femeie a făcut atac de panică. Totul s-a terminat cu bine, însă, în momentul în care mai mulți români i-au imobilizat pe cei doi bărbați. 

Citeste si: „Terorist” în școală, cu pistol de jucărie. Un tânăr din Botoșani este anchetat de polițiști

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măştile de oxigen.

Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit unul dintre pasagerii aflați la bord, conform Gândul.ro.

Citeste si: Atac cu cuţitul într-un liceu din Suedia

După ce au fost imobilizați, polițiștii turci i-au reținut pe cei doi.

După două ore, aeronava și-a continuat drumul spre Dubai. 

VIDEO- Imagini din aeronavă

Sursă video: Gândul

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si