Alex Zănoagă are parte de o cumpănă în viața lui după ce o persoană foarte dragă fostului concurent s-a stins din viață.

Citeste si: Cristi Marinescu, provocat la un striptease ,,de un milion de vizualizari" în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Alex Zănoagă, în doliu după pierderea bunicului său

După ce a trecut cu greu prin despărțirea de Simina Loica, Alex are parte de o altă despărțire, de această dată de o persoană dragă din familie, după ce bunicul lui s-a stins din viață.


Plin de tristețe și de durere în suflet, Alex Zănoagă a postat o imagine cu doliu și o inimioară pe care a scris „Tătăiță”, lăsând să se înțeleagă că bunicul lui a plecat în lumea celor drepți.

Citeste si: Culiță Sterp, surprins de fiul său rostind primele cuvinte

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au împăcat după ce au luat o pauză

Alex Zonoagă s-a împăcat cu Simina Loica, femeia cu care are și un copil, după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri.
Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a mers la părinții lui, acolo a mai stat și înainte cu Simina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi s-au mutat de ceva timp singuri, împreună cu copilul lor, Dominic, într-un apartament din Militari.

Un motiv de bucurie este că lucrurile încep să meargă spre bine între cei doi soți, având în vedere că, în ultimul timp, se afișează împreună în live-urile pe care le fac pe TikTok și pe alte rețele sociale.

Citeste si: Bogdan Mocanu vrea să devină tătic: „Toată viața am zis că vreau băiat, dar am niște sentimente că o să fie fată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si