Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a făcut public un anunţat prin care explică că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a demarat recent un proiect prin care se vrea ca deţinuţii să își facă singuri cumpărăturile prin mediul online.

Deținuții din România ar putea face cumpărături online

Nu este nimic concret, însă se lucrează la acest proiect, astfel că sindicatele vor solicita în curând să se facă o analiză comparativă prin care să se stabilească care metodă este mai eficientă pentru poliţiştii de penitenciare.

" Directorul general Dan Halchin a transmis organizaţiilor sindicale că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a informat toate penitenciarele în ceea ce priveşte promovarea anunţului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condiţiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate ”, au precizat sindicaliştii.

Citeste si: Un olandez şi doi români, reţinuţi de DIICOT sub acuzaţia că au vândut mii de pastile de ecstasy

Proiectul va include și alte beneficii pentru deținuți

Proiectul a fost demarat în condițiile în care prețurile produselor din jurul penitenciarelor sunt exagerate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deţinuţi”. După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare”, a transmis, miercuri, FSANP.

Citeste si: VIDEO| Suntem campionii cozilor și asta se întâmplă și la centrele de testare, deschise în cadrul spitalelor din Capitală

Focar de COVID-19 la Penitenciarul Ploiești

Un nou focar de COVID-19 a fost înregistrat de către autorități în județul Prahova, la Penitenciarul Ploiești. 11 deținuți au fost testeți și confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Din primele informații s-a aflat că cele 11 persoane private de libertate care au fost testate pozitiv au fost transferate la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Alte trei focare de COVID-19 sunt active în judeţ, ele fiind la o societate comercială din Câmpina, la un sanatoriu din Buşteni şi la un centru rezidenţial din municipiul Câmpina.

Citeste si: VIDEO| Gabriela Firea cere aducerea în țară a copilului român din Danemarca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si