Au ars toate bunurile din camera în care a fost găsită victima.

Bătrâna a fost găsită carbonizată

"La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul salvatorilor au intervenit şi membri Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii.

Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 88 de ani, carbonizată", potrivit ISU Ialomiţa.

Citeste si: Şapte locuinţe au fost distruse de un incendiu, în Argeș. Nu au fost înregistrate victime

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzire.

O femeie a murit arsă de vie în propria casă, după un incendiu violent

O femeie, în vârstă de 65 de ani, din satul Ostrov a murit, duminică seara, într-un incendiu cauzat cel mai probabil de o lumânare sau candelă lăsată nesupravegheată, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Citeste si: Trei pacienți cu probleme grave de vedere au fost reoperați la secția de Oftalmologie din Miercurea Ciuc. În urma intervenției și-au pierdut vederea

Pentru stingerea focului, pompierii secţiei din oraşul Măcin au intervenit timp de aproape două ore cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ostrov au ajuns primii la locul evenimentului şi au reuşit localizarea incendiului, informează Agerpres. 

Victima a fost găsită în interiorul casei, carbonizată. A ars acoperişul casei şi bunurile din camera în care a fost găsită femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si