Berna a dezvăluit pentru Wowbiz.ro că ea și Radu s-au despărțit de câteva zile, principalul motiv fiind gelozia partenerului său.  ”Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură”,    le-a spus Berna jurnaliștilor  prezenți la un eveniment monden. 

Citeste si: Iancu Sterp, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' a dezvăluit ce se va întâmpla cu Beni: ,,Eu te ajut și tu mă dai la poliție."

Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

[Sursa foto: Instagram]

Berna și Radu nu sunt la prima despărțire, tot în urma unor scene de gelozie. De fiecare dată când s-au certat cei doi nu s-au mai urmărit pe rețelele de socializare și nu au mai postat fotografii împreună în mediul online.

Prima dată când s-a întâmplat acest lucru, despărțirea a fost cauzată de o glumă neinspirată a blondinei, așa cum dezvăluia Berna în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"

Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău. Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii.

Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva. Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el” ,   a dezvăluit la acel moment Berna. 

Citeste si:  Alex Zănoagă suferă după despărțirea de Simina. Ce s-a întâmplat la două zile după ce el și-a făcut bagajele și a plecat: „A plâns”

Berna, pe vremea când alcătuia un cuplu cu Radu

Berna, din nou singură

Berna l-a cunoscut pe Radu, tânăr afacerist de 22 de ani, după despărțirea de cel care i-a fost logodnic, Philip Albu. Berna și Philip au avut parte de o separare cu mare scandal, anul trecut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

După opt luni de relație cu Radu, Berna anunță că este din nou singură.

Ea avea să fie ea cea care să renunțe de data aceasta, chiar cu o săptămână înainte de Valentine’s Day!   ”E prea multă gelozie, vreau să fiu liberă deocamdată, sunt tânără și vreau să mă bucur de viață! E un baiat bun, dar eu simt altceva acum”,   a declarat fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si