Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Statia TV pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, acumuland un rating 4,9% si o cota de piata de 14,7% pe targetul  National,  si  2,8% puncte de rating si o cota de piata de 9,7%, pe targetul  All Urban.

865.000 de telespectatori au urmarit Kanal D in intervalul 14:30 – 16:00, minutul de aur fiind inregistrat la 15:36 cand peste 1 milion de romani (1.186.000) 

urmareau materialele marca “Asta-i Romania!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unul dintre subiectele preferate ale romanilor, din cadrul celor oferite de emisiunea “Asta-i Romania!” s-a dovedit a fi cel care spune povestea Dianei Condurache, mama rămasă văduvă la doar 23 de ani, cu doi copii de crescut, care avea să mobilizeze o țară întreagă! De data aceasta, romanii au reintalnit-o pe Diana Condurache drept o mamă cu doi copii fericiți acum, care încep o viață nouă, la care până mai ieri nici nu îndrăzneau să viseze!

Nu ratati emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, in fiecare duminica de la ora 14:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si