Un nou caz șochează lumea. O fetiță, în vârstă de numai șase ani, din nefericire, și-a dat ultima suflare chiar în brațele tatălui său. Micuța se afla într-un supermarket împreună cu mama ei și cu tatăl ei, pregătiți să facă niște cumpărături, în Mariupol.

Clipe șocante în Mariupol, dar și în alte zone din Ucraina. În ultima săptămână, sute de oameni nevinovați au murit, iar câteva mii au fost răniți, în urma conflictului militar dintre Rusia și Ucraina.

Moarte șocantă pentru o fetiță de doar șase ani

Copila a pierit în brațele tatălui său. Ei erau într-un supermarket extrem de cunoscut din oraș, la cumpărături. La un moment dat, însă, din nefericire, complexul comercial a fost lovit de rachete.

Este vorba despre unul dintre cele mai mari centre comerciale din orașul Mariupol, un oraş din sud-estul Ucrainei, port la Marea Azov. Forţele armate ruse au lansat o rachetă în această zonă. Toate persoanele aflate la cumpărături au fost grav rănite.

Citeste si: Discuție telefonică între Macron, Putin și Zelenski. Președintele rus s-a angajat să cruţe civilii în Ucraina

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printre victime se numără și copila de șase ani. Părinții minorei au fost răniți extrem de grav, însă tot au reușit să o ia în brațe. Ei au sperat că fiica lor își va reveni, însă era inconștientă deja.

atac-mariupol-fetita-moarta

Scene șocante în Ucraina.

[Sursa foto: Arhivă]

Declarația unui medic de specialitate

La locul accidentului au sosit mai mulți medici și au transferat-o pe fată în cel mai scurt timp.

Unul dintre medici i-a administrat o injecție, unul a început să o resusciteze, iar asistentele au izbucnit în lacrimi.

Însă, victima a avut leziuni incompatibile cu viața, așa că medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva și au fost astfel nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Rusia îşi închide spaţiul aerian pentru 36 de ţări

Unul dintre medicii care au încercat să îi salveze viața copilei i-a făcut respiraţie artificială cu ajutorul unui balon. Extrem de impresionat de acest caz, a avut grijă să le transmită un mesaj crâncen jurnaliștilor din Ucraina.

„Arătaţi-i asta lui Putin. Ochii acestui copii şi medicii care plâng", a spus medicul.

Citeste si: LIVE TEXT| A șasea zi de război în Ucraina! 70 de soldați ucraineni au murit ieri la Ohtîrca. Un convoi rus militar de 64 de km se îndreaptă spre Kiev


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si