Ceea ce am trăit noi în teribila tragedie de la Southend a fost un atac împotriva libertăţii, împotriva unei societăţi deschise, împotriva libertăţii însăşi. Vedem aceleaşi valori atacate azi în Ucraina, în cel mai excesiv mod ”, a declarat moștenitorul Coroanei britanice.

Prinţul Charles a efectuat o vizită la Southend-on-Sea

Prinţul Charles a efectuat o vizită la Southend-on-Sea, un oraş situat la est de Londra, îndoliat în octombrie 2021 de asasinarea deputatului David Amess.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost confirmată pozitivă cu COVID-19

Suntem solidari cu toţi cei care se opun unor agresiuni brutale ”, spune acesta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceasta este a treia luare de poziţie, în doar câteva zile, a unui membru al familiei regale în legătură cu Războiul din Ucraina.

Prinţul William şi soţia sa, Kate, solidari cu ucrainenii

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, şi soţia sa Kate şi-au exprimat sâmbătă susţinerea faţă de ucraineni.

Citeste si: Alertă în Ucraina: Rusia anunță că va lovi la Kiev. Oamenii sunt îndemnați să-și părăsească locuințele

Noi îi susţinem pe preşedintele (ucrainean Volodimir Zelenski) şi pe toţi ucrainenenii, care luptă cu curaj pentru viitorul ” Ucrainei, scra cuplul pe Twitter.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, şi-au exprimat, de asemenea, susţinerea faţă ucraineni într-un mesaj publicat din Statele Unte, unde cuplul trăieşte după ce s-a retras din familia regală.

Ne aflăm alături de Ucraina ”, au scris pe site-ul organizaţiei lor de caritate, denunţând invazia rusă a Ucrainei drept o ”infracţiune a dreptului internaţional şi umanitar”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si