Este a noua zi de război dintre Rusia și Ucraina. Locuitorii care încă se afla în Ucraina trec prin clipe de coșmar. Mulți oameni încă încearcă să fugă din locul în care s-au născut, însă o bătrână a ales să sfideze trupele lui Putin. Femeia îi amenință pe ruși cu un topor.

Citeste si: Cum vorbim despre război cu cei mici

Ucrainenii trec prin coșmarul vieții. După nouă zile de război, mulți dintre ei și-au pierdut viața. Până în prezent, peste un milion de locuitori au plecat din țară. Tinerii aleg să fugă pentru un viitor liniștit, însă bătrânii cred în propriile puteri și amenință forțele armate ruse.

Imagini virale cu o bătrânică ucraineană

Ucraineanca a apărut pe rețelele de socializare cu un topor în mână, moment în care a cucerit Internetul. Femeia nu s-a oprit doar aici, ci a transmis un mesaj în videoclipul apărut pe TikTok.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bunicuța ucraineancă amenință trupele armate ruse, în timp ce are un topor în mână, argumentând că dacă nu se opresc, o să-i omoare pe toți cu acea armă pe care o ține în mână.

Citeste si: Primăria Capitalei ar face lista cu oamenii mobilizați în caz de război. Reacția lui Nicușor Dan: ”Atenție, fake news!”

„O să-i ucid pe toți ocupanții.

Vă omor pe toți care ați venit peste noi. Ei să pună lucrurile în ordine acasă, pe propriul lor pământ, s-au dus prea departe. Și au venit să omoare oameni și să ne ia pământul. Nu le ajunge”, este mesajul transmis de bătrâna ucraineancă.

De când s-a pornit războiul ruso-ucrainean, românii și-au deschis brațele pentru refugiați. În prezent, pe meleagurile românești sunt peste 60.000 de locuitori din țara vecină.

Citeste si: Buncărele din România sunt folosite ca spații de depozitare

După ce România a decis să primească refugiați, oamenii nu au stat nepăsători. Au pus mână de la mână și au oferit câte puțin din ceea ce au pentru a ajuta refugiații ucraineni ajunși la noi în țară. Ucrainenii au primit cazare, masă caldă, dar și alimente de bază cu care să ducă un trai bun o perioadă de timp.

Citeste si: Atacul centralei de la Zaporojie ar fi fost intenționat! Volodimir Zelenski: „Acest stat terorist recurge acum la teroarea nucleară”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si