CNN a transmis că cetățenii orașului Novopskov situat în estul Ucrainei, în regiunea Lugansk, se strânseseră la un protest împotriva ocupanților ruși.

Nexta_tv a făcut publice imagini în care se poate observa cum o persoană cade la pământ după ce în zonă este auzită o împușcătură. Alți civili îi sar victimei în ajutor și reușesc să se îndepărteze.

Citeste si: VIDEO| Eroii militari de la Constanța au fost conduși pe ultimul drum. Vasile Dîncu a fost prezent la ceremonii: „Au fost cei mai buni. Numai cei mai buni plătesc cu viaţa ”

Persoana în cauză pare să fi fost rănită prin împușcare în picior. Unul dintre bărbații care au vrut să dea o mână de ajutor încearcă, din câte se poate observa în imagini, să improvizeze un garou pentru rănit.

O femeie își scoate fularul, iar o alta plânge.

Scena de coșmar a fost înregistrată de un protestatar cu ajutorul unui telefon mobil

Întreaga scenă care a fost înregistrată, durează mai bine de două minute. Imaginile au fost surprinse de unul dintre martori cu ajutorul unui telefon mobil, dar nu arată concret de unde se execută foc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc pe un drum mărginit de clădiri.

Citeste si: Ruşii ar fi creat conturi false de ucraineni care ''îşi urăsc ţara'' şi care vor ''să scape de dictatura'' lui Zelenski

Aparent, focurile de armă sunt trase pe post de avertisment și sunt menite să-i descurajeze pe protestatari să avanseze.

După mai bine de un minut, focurile de armă se intensifică iar oamenii, dintre care unii poartă steaguri ucrainene, fac calea întoarsă către un grup mai numeros, rămas în spate. În tot acest timp, pe fundal se aud rafale de armă automată.

Ruşii nu au respectat armistițiul, iar civilii nu au putut fi evacuaţi din Mariupol

Acordul de încetare a focului pentru coridoare umanitare nu este respectat la Mariupol de către forţele armate ruse, a anunţat viceprimarul Serghei Orlov, citat de BBC.

"Ruşii continuă să ne bombardeze şi să folosească artileria. Este o nebunie. Nu există încetare a focului în Mariupol şi nu există încetare a focului pe tot parcursul traseului. Civilii noştri sunt gata de evacuare, dar nu pot scăpa de sub bombardamente", a spus el.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si:  VIDEO| Cum se opun ucrainenii în fața rușilor care au ocupat un oraș

Încetarea focului era prevăzută pentru intervalul 11.00- 16.00, iar civilii urmau să fie evacuaţi pe coridorul Mariupol- Nikolske- Rozivka- Polohî- Orîkhîv- Zaporojie.

Citeste si: Vladimir Putin face noi declarații: „Sancțiunile occidentale sunt similare unei declarații de război”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si