Andriușcenko a spus că atacurile aeriene au fost lansate pentru a distruge infrastructura rutieră și a izola complet orașul.

Citeste si: Momentul înfiorător în care doi ucraineni dezamorsează o bombă cu mâinile goale şi o sticlă mică de apă: "Un curaj uluitor"

Auroritățile acuză Rusia că bombardează culoarele umanitare

„În acest moment, bombardamentul aerian al Mariupolului este în desfășurare”, a declarat Petro Andryushchenko, consilier al primarului Mariupolului.

Citeste si: Maryna, o studentă din Germania, s-a întors în Ucraina ca să lupte împotriva rușilor

Citeste si: Uniunea Europeană în criză de ulei: Rezervele ajung doar pentru șase săptămâni. 45% din necesar provine din Ucraina

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mariupol orașul-port de la Marea Azov, care de mai bine de o săptămână este fără apă, energie electrică și căldură, este atacat de zile întregi, bombardat și izolat de forțele ruse, iar cel puțin 1.300 de civili au fost uciși de la începutul invaziei ruse, conform administrației locale.

Mai multe imagini cu trupurile lipsite de viață ale civililor circulă pe internet

Pe rețelele sociale, dar și pe agenții internaționale de presă au apărut imagini tulburătoare cu trupuri coborâte într-o groapă comună din orașul asediat din sudul Ucrainei.

Citeste si: Șoferii sunt sfătuiți să evite DN1 vineri, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american

Citeste si: Rușii bogați încearcă să își ascundă averile în Dubai

În imagini pot fi văzuți bărbați, unii îmbrăcați în salopete sau costume de protecție albastre, punând trupuri neînsuflețite într-un șanț. În unele fotografii, trupurile sunt în saci, dar altele sunt învelite doar în ceea ce par a fi pături.

Citeste si: Imaginile durerii! Un ucrainean își ţine în braţe pisica, singurul membru al familiei rămas în viaţă după ce a început războiul: ,,Fiica mea a murit în scaunul cu rotile"

Miercuri, spitalul de copii din Mariupol a fost distrus complet în urma bombardamentelor rusești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si