Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă și în a 15-a zi. Un soldat rus a decis însă să ia o pauză bine meritată. Militarul a fost găsit leșinat într-un magazin din Ucraina, asta după ce a consumat la discreție numeroase băuturi alcoolice.

Citeste si: Buncăr antiatomic funcțional și dotat, în România

Rușii atacă fără oprire Ucraina. Însă în timp ce unii soldați luptă cu prețul vieții pentru țară, alții profită de situația în care sunt și își alină toate nemulțumirile cu alcool.

soldat rus mort de beat în magazin

Ucrainenii au găsit un soldat rus beat.

[Sursa foto: Captură Video]

Imagini inedite cu un militar rus beat

Un soldat rus a fost filmat în timp ce era mort de beat pe jos. Ucrainenii l-au găsit cu mai multe sticle de alcool lângă el, pe care le-a golit anterior. Bărbatul a ajuns viral pe internet și și-a pus în dificultate colegii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul Lvov a fost transformat într-un centru de primire

Se pare că rusul se afla în acel magazin de băuturi alcoolice, asta după ce unitatea sa militară fusese eliminată de armata ucraineană, găsind aici un loc de refugiu.

soldat rus mort de beat în magazin

Rusul a găsit un magazin bombardat și a băut mai multe sticle de alcool.

[Sursa foto: Captură Video]

De la începutul războiului și până acum, mii de oameni au pierit, atât civili ucraineni, soldați, cât și militari ruși. Chiar dacă s-au înregistrat numeroase pierderi de vieți omenești, atacurile și bombardamentele din partea armatelor ruse încă continuă.

Citeste si: Vladimir Putin i-a făcut o ofertă finală lui Volodimir Zelenski. Ce decizie va lua președintele Ucrainei

De frica armelor și a bombelor, peste 90.000

de ucraineni și-au lăsat casa, munca de o viață și tot ceea ce aveau mai de preț, doar pentru a scăpa cu viața din conflictul ruso-ucrainean.

Citeste si: Spital de copii din Mariupol, distrus de un atac aerian al rușilor! Zelenski: „Opriți crimele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si