Mai multe explozii  au putut fi auzit duminică dimineaţă la periferia oraşului ucrainean Liov, situat în apropierea frontierei cu Polonia, relatează CNN. Atacurile ruseşti au lovit Centrul Internaţional de Menţinere a Păcii şi Securitate, situat în apropiere. Nouă persoane au fost ucise şi 57 au fost rănite în urma atacului.

A 18-a zi de război dintre Rusia și Ucraina

Nouă persoane au fost ucise şi alte 57 rănite în atacul asupra bazei militare de lângă Liov, vestul Ucrainei, a declarat guvernatorul regiunii Liov, potrivit BBC.

Citeste si: VIDEO |Trupele ruse au răpit un primar ucrainean

El spune că Rusia a lansat 30 de rachete în baza militară Yavoriv.
Atacurile ruseşti au lovit Centrul Internaţional de Menţinere a Păcii şi Securitate, situat în apropiere, potrivit biroului de presă al Guvernului regional, citat de CNN.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1676/20207355/1/rusia.jpg

Citeste si: Armata rusă a atacat un aerodrom militar din Vasilkov şi un centru informatic al serviciilor secrete din Bovarî- TASS

Centrul este de fapt o bază militară mare, care include include un centru de anternament pentru militari, în special pentru misiuni de menţinere a păcii.

Citeste si: Joe Biden: Trebuie să prevenim Al Treilea Război Mondial

Conform datelopr preliminare, Rusia a lansat opt rachete în apropiere de Liov, iar oficialii locali acţionează pentru a determina dacă există victime.
Exploziile au fost auzite la puţin timp după ora 6 dimineaţa.

Informaţia a fost furnizată de echipa CNN aflată la faţa locului.

Citeste si: EXCLUSIV! Specialiștii avertizează în legătură cu legea „anti-fake news” dată de Rusia! Cei care „denigrează armata rusă” ar putea face până la 15 ani de închisoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si