Din primele cercetări, se pare că tânărul polițist ar fi fost angajat de numai câteva luni în cadrul unei secţii de Poliţie din judeţul Botoşani.

Acesta fusese angajat, din sursă externă, la începutul anului, la secția rurală de poliție Leorda. Trecuse testarea psihologică și urma să înceapă instructajul specific funcției pe care fusese angajat, cea de ajutor de șef de post. 

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei nr. 2 au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiul Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt ”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imaginea care a făcut înconjurul lumii. O fetiță din Kiev a fost fotografiată cu o acadea și cu o pușcă în mână

Trupul tânărului a fost dus la IML Iaşi, pentru necropsie.

S-a împușcat cu arma din dotare

După ce a ieșit din tură, agentul în vârstă de 25 de ani a furat pistolul și mașina șefului de post şi a plecat spre Iaşi. Dimineaţa, a fost văzut de un echipaj local pe stradă, însă pentru că nu părea suspect, agenţii nu l-au legitimat.

Tânărul ar fi venit cu mașina de la Botoșani, a parcat în apropiere și a intrat în parc, unde și-a pus capăt zilelor.

Trupul lui a fost gasit de un trecator care a sunat imediat la 112.

Medicul-şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu a declarat că, imediat după ce a fost primit apelul prin 112, un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, însă bărbatul era deja mort.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Șeful polițistului ar putea fi cercetat și el pentru neglijență în serviciu.

Numărul mare de sinucideri, o reală problemă

În fiecare an, în lume, se înregistrează aproximativ un milion de decese prin suicid, ceea ce înseamnă un deces la fiecare 40 de secunde. Sinuciderea ocupă locul doi în rândul cauzelor morţii la adolescenţi şi tineri.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, îngrijorată că războiul din Ucraina ar putea agrava pandemia de Covid-19

În România, în fiecare an, se înregistrează aproximativ 13 decese prin sinucidere la 100 000 locuitori, situându-se pe locul trei în ierarhia circumstanţelor de moarte violentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si