Decizia a fost confirmată după ce în presă au apărut informații cu privire la extrădarea ei în Germania. 

Având un mare succes, serialul „Inventing Anna” s-a menținut pe primul loc în topuri multe săptămâni la rând. 

Sorokin, care a fost arestată în 2019 pentru că a fraudat hoteluri, bănci şi prieteni cu sute de mii de dolari, „ rămâne închisă în centrul ICE (al Poliţiei de migraţie) aşteptând să fie expulzată ”,

a indicat Agenţia de imigrare şi control al vămilor. 

Cea care a ajuns între 2016 şi 2017 să înşele elitele newyorkeze, pretinzând că este o bogată moştenitoare, ar fi trebuit să plece luni către Frankfurt, după ce a fost eliberată dintr-un centru de detenţie din statul New York, a scris tabloidul The New York Post.

Anna Sorokin a fost eliberată în februarie 2021 pentru bună purtare

De naţionalitate germană şi născută în apropiere de Moscova, Anna Sorokin alias Anna „Delvey”, în vârstă de 31 de ani, a fost eliberată din închisoare în februarie 2021 pentru bună purtate, după ce a fost condamnată cu doi ani mai devreme la închisoare pentru furt, urmând să stea între 4 și 12 ani.

Citeste si: De ce a fost anulat sezonul 5 al serialului Good Girls

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În martie 2021, ea a fost din nou arestată după expirarea vizei sale şi reîncarcerată într-un centru al Poliţiei de migraţie (ICE). 

După ce a făcut recurs de mai multe ori, în special pentru a cere rapelul de vaccinare contra Covid-19, ea a făcut apel să rămână în Statele Unite, potrivit NY Post. 

Capabilă să construiască minciuni iscusite, tânăra s-a prezentat ca o moştenitoare germană bogată cu 60 de milioane de dolari, ceea ce i-a permis să obţină împrumuturi de zeci de mii de dolari de la mai multe bănci.

Din noiembrie 2016 până în august 2017, ea a călătorit gratuit cu avionul privat, a locuit în palate din Manhattan, fără să plătească vreodată nimic.

Un zbor din 2019- 275.000 de dolari

Fiica unui şofer şi a unei funcţionare ruse care a emigrat în Germania în 2007, sosită la New York în 2013, încercase chiar să obţină un împrumut de 22 de milioane de dolari pentru a lansa un club exclusivist în Manhattan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Serialul fenomen Jocul Calamarului (Squid Game) va avea un nou sezon

Povestea ei incredibilă a fascinat-o pe producătoarea de televiziune Shonda Rhimes, care a inclus-o într-o mini-serie difuzată timp de o lună, cu Julia Garner în rolul principal. Potrivit presei de specialitate, Anna Sorokin ar fi primit 320.000 de dolari de la gigantul de streaming.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si