În vârstă de 28 de ani, George Tănase se gândește să facă un pas important în viața sa. Îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Lorena, acesta își dorește sa-și unească destinul, cât mai curând, cu aleasa inimii.

Bat clopotele de nuntă la “Dimineața cu noi”?: “Cred că e momentul pentru următorul pas”

Citeste si: Maurice Munteanu: “Nu poți să stai ca struțul, cu capul în nisip! Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Încă nu sunt căsătorit. Urmează cât de curând, presimt. Am cerut-o vara trecută pe Lorena și uneori, nu știu dacă mi se pare sau dacă-mi face ea vreo farsă, dar parcă aud clopote de nuntă prin casă. Suntem de aproape 5 ani împreun ă  și cred că e momentul pentru următorul pas”,  spune George.

George Tănase, prezentatorul de la “Dimineața cu noi”, cu gândul la căsătorie

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, ne spune chiar simpaticul prezentator de la “Dimineața cu noi”.

Bat clopotele de nuntă la “Dimineața cu noi”?: “Cred că e momentul pentru următorul pas”

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre concurenţii reality show-ului „Casa iubirii”- „Am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea”

“Pe viitoarea mea soție mea am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin,  după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare. Deși era frig afară și  amândoi eram îmbrăcăți sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne.
Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm că-n acea seară geroasă”,
 a povestit George Tănase.

Citeste si: Patrizia Paglieri, maestrul bucătar care îți condimentează ziua, la „Dimineața cu noi”, despre adolescența rebelă, petrecută în Italia- „Acolo e greu să fii cuminte!(…) Nu m-am gândit că ai mei se vor panica”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si