Soldații ucraineni uciși au fost aduși în localitățile natale, iar oamenii au ieșit să le aducă un ultim omagiu, cu lacrimi în ochi și lumânări aprinse.

Citeste si: Soldat rus capturat, mesaj pentru Putin: "Nu vei ascunde asta pentru mult timp. Mai devreme sau mai târziu, vom veni acasă!"

Ucraina își dorește un mecanism prin care să fie garantată securitatea țării, potrivit negociatorului Mihailo Podoliak, consilier al lui Volodimir Zelenski.

Ucraina dorește un mecanism sigur pentru securitatea țării

"O încetare a focului şi retragerea trupelor ruse sunt elemente cheie ale unui acord de pace. Nu există altă cale. Totuși, negocierile sunt un proces cuprinzător, care nu implică doar Rusia şi Ucraina.

Citeste si: Zelenski, mesaj pentru mercenarii care se alătură forțelor ruse: „Va fi cea mai proastă decizie din viața ta”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Partenerii noştri, inclusiv Polonia, participă, de asemenea, indirect, pentru că, în final, nu va trebui doar să semnăm un tratat.

Dorim să dezvoltăm un mecanism concret care să ne garanteze securitatea în viitor'',

a explicat Podoliak într-un interviu pentru presa poloneză.

Soldații ruși capturați, mesaj pentru Vladimir Putin

Pe cealaltă parte, soldații ruși capturați de armata ucraineană au transmis mai multe mesaje președintelui Vladimir Putin. Aparițiile lor pot fi discutate în Convențiile de la Geneva, care interzic statelor să provoace umilințe inutile prizonierilor de război.

Citeste si: Un copil de 11 ani din Ucraina a mers la voluntari și a cerut o armă pentru a lupta împotriva soldaților ruși: „Nu-l certa pe Erou”

„Guvernul nostru ne-a spus că trebuie să eliberăm populația civilă. Vreau să le spun militarilor ruși: depuneți armele și nu veniți aici. Toată lumea vrea pace aici.”, spune un ofițer pe nume Vladimir.

Citeste si: Oficialii ucraineni raportează un nou masacru. Rușii au bombardat Teatrul din Mariupol în care se adăposteau peste 1000 de civili

„Nu vei ascunde asta pentru mult timp. Sunt mulți ca noi aici. Mai devreme sau mai târziu, vom veni acasă.”, transmite lui Putin un alt ofițer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si