Soția unui politician a trecut granița până în Ungaria cu 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro ascunși în mai multe valize.

Citeste si: Câți refugiați ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore?

Serghei Lușcenko, fost jurnalist și politician, a publicat pe Telegram fotografii cu valizele și spune că femeia este Anastasia Kotvițkaia, soția fostului deputat Igor Kotvițki, potrivit Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Trei bărbați din Suceava, cercetați de trafic de migranți

Kotvițki este considerat ca fiind mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un oligarh ucrainean bănuit de corupție. Femeia a trecut granița cu o mașină înmatriculată în Ungaria și era condusă de un cetățean ungar.

Cazuri similire au fost relatate de Poliția de Frontieră

Mai multe cazuri similare au fost relatate de presa ucraineană.

Potrivit informațiilor, mai multe sume foarte mari au fost scoase ilegal din țară.

Citeste si: O ucraineancă de 84 de ani a murit imediat după ce a intrat în România

Recent, și Poliția de Frontieră din România a anunțat că un cuplu de ucraineni a încercat să intre în țară pe la Vama Albița cu 1,6 milioane de dolari și 50.000

de euro ascunși în mașină.

Numărul ucrainenilor intrați în România a scăzut în ultimele 24 de ore

„În data de 20.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România de persoane, dintre care 9.582 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 10,4% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.986 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 7,4%), iar pe la cea cu Republica Moldova au întrat 3.246 cetăţeni ucraineni (scădere cu 9,5%)”, transmite Poliţia de Frontieră.

Citeste si: Motivul pentru care un băbat din Suceava a vrut să plece să lupte în Ucraina. Ce le-a spus polițiștilor de frontieră?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si