Un bătrân face furori pe TikTok. Înfățișarea omului și ipostazele în care a fost filmat au creat multe controverse și speculații cu privire la viața lui, dar mai ales la vârsta pe care o are. Bătrânul ar avea 109 ani, dar există informații cum că ar fi, de fapt, cel mai bătrân om din istoria omenirii, cu o vârstă de 163 de ani.

Citeste si: VIDEO| O bătrână ucraineancă amenință rușii cu un topor, în plin conflict militar: „Vă omor pe toți”

Omul este din Thailanda și ar avea 109 ani. El este noua senzație de pe platforma TikTok. Omul se îmbracă într-un halat portocaliu și face senzație în clipurile video de pe internet. Pentru că este celebru printre internauți, mai multe persoane au început să îi creeze și conturi false sau să relateze fakenews-uri despre el.

Bătrânul care face TikTok la cei peste 100 de ani

În videoclipuri, omul apare într-un salon de spital, stând pe pat și interacționând cu rudele sale. Contul original care a postat clipurile aparține unei femei pe nume Auyary, care a adunat deja un milion de urmăritori.

Citeste si: „Tăietorul de degete”, a fost arestat. Era unul dintre cei mai căutaţi infractori din Europa

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia a pus primele clipuri cu omul în octombrie 2021. Acum canalul său este destinat doar filmărilor cu bătrânul. Se crede că thailandezul este călugăr budist, datorită statuilor din salonul său. Totuși, nu se știe dacă bărbatul este călugăr sau dacă statuile aparțin spitalului.

El este bătrânul care a ajuns viral pe TikTok. Câți ani are, de fapt, bărbatul

Bătrânul care face furori pe TikTok.

[Sursa foto: Tiktok]

Pe Instagram, proprietara contului de TikTok susține că bărbatul se numește Luang Pho Yai și se află la spitalul Dan Khun Thot din vestul Thailandei.

Citeste si: Un elev din Târgovişte a mers cu pistolul la școală. Ce a urmat

Printre zvonurile apărute despre bărbat este și cel potrivit căruia acesta ar avea 163 de ani. De asemenea, au existat conturi care vehiculau o „legendă” care spune că ar fi, de fapt, o femeie de 399 de ani.

Guinness World Records arată că cea mai în vârstă persoană în viață este Kane Tanake, o femeie de 119 ani din Japonia. Aceeași sursă informează că cea mai în vârstă persoană care a trăit vreodată avea 122 de ani când a murit în 1997.

Citeste si: Un TikToker pretinde că este călător în timp. Iată ce predicții șocante a făcut pentru 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si