''Mesajul nostru către ruşi: plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă!", a spus el. ''Încă sunt multe atacuri dinspre nord şi est de oraşul nostru'', a spus Kliciko.

Mesajul lui Vitali Kliciko, primarul Kievului, către ruşi

''În apropiere de Brovarî (periferia de est a Kievului), înspre nord în spatele (comunei) Liutij se desfăşoară o mare bătălie, şi conform informaţiilor din surse oficiale mica localitate Makarov (la vest de Kiev) şi aproape toată localitatea Irpin (nord-vest) se află sub controlul soldaţilor ucraineni'', a mai spus el la o conferinţă de presă.

Citeste si: În România au apărut primele indicatoare rutiere în limba ucraineană. Ce au transmis autoritățile

''Mesajul nostru către ruşi: plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă! Nu ştim cât de mult timp va dura(...), ar putea să ţină mult'' acest război, a mai spus primarul Kliciko.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

''Noi suntem gata să apărăm fiecare clădire, fiecare stradă, fiecare colţ al oraşului nostru. Tot oraşul are acum posturi de luptă'', a asigurat el.

Serghei Lavrov recunoaște că Rusia a fost surprinsă de sancțiunile țărilor vestice

„Când rezervele Băncii Centrale au fost înghețate, nimeni nu s-ar fi gândit, dintre cei care au făcut predicții, ce sancțiuni ar putea aplica Occidentul”, le-a spus principalul diplomat al Moscovei studenților și personalului de la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, potrivit Politico.

Citeste si: Momente de panică pentru zeci de ucraineni aflați într-un bloc de refugiați din Mamaia. S-a dat alarma și au ieșit în stradă

„Rusia trebuie să ajungă în punctul în care să nu se mai bazeze niciodată pe aprovizionarea din străinătate”, a spus el, dar a adăugat că Moscova va fi „gata să coopereze” cu Occidentul în viitor „dacă acesta dorește”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si