Imaginile cu soldații lui Vladimir Putin au fost făcute publice chiar de presa din Rusia. Publicația Ria Novosi a vrut să arate publicului modalitatea în care soldații ruși caută minele.

Citeste si: Două fiice ale lui Vladimir Putin, propuse spre a fi incluse pe lista sancțiunilor economice

Însă, rezultatul nu a fost acela aștepta, imaginile reușind doar să stârnească un val de ironii și amuzament.

În videoclip se pot observa cum mai mulți soldați înaitează cu pași lenți, folosind detectoare de mine și cercetează cu atenție terenul.

Ce greșeală s-a putut observa în filmulețul cu soldații ruși care caută mine

Cei care au privit imaginile au observat destul de repede că persoana care se ocupă de filmat, se deplasează cu camera de înregistrat în fața soldaților care ar fi trebuit să găsească minele. În cazul în care cameramanul ar fi călcat pe una dintre mine, căutarea nu numai că ar fi fost în zadar, dar ar fi avut loc și o explozie.

Citeste si: Un cuplu de ucraineni au demostrat lumii întregi că dragostea învinge orice război. Cei doi tineri și-au sărbătorit nunta printre ruinele din Harkov

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Videoclipul cu soldații ruși a fost distribuit atât pe Twitter, cât și pe Facebook, și a strâns sute de mii de vizualizări. Utilizatorii rețelelor de socializare s-au amuzat copios. Unii dintre ei au remarcat, ironic, curajul cameramanului, în timp ce alții i-au descris pe ruși drept o ”armată de idioți”.

Au fost și unele voci care le-au luat apărarea militarilor, afirmând că terenul respectiv, probabil, fusese deja cercetat, iar filmarea era doar demonstrativă. 

Citeste si: Băiatul în vârstă de 4 ani, care s-a rătăcit pe 10 martie încercând să plece din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort: ,,Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai!" 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si