Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii intervin cu 12 autospeciale  cu spumă pentru stingerea incendiului produs la o clădire P+1+M, situată pe Calea Moșilor.

Citeste si: VIDEO- Incendiu devastator lângă Cluj-Napoca. Acoperișul unui bloc a fost cuprins de flăcări

UPDATE 22.00. Pompierii au anunțat că incendiul produs în zona Calea Moşilor a fost localizat şi se lucrează la lichidarea sa, informează ISU Bucureşti Ilfov.

Traficul a fost restricţionat în zonă. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform primelor informații, focul a cuprins o suprafată de aproximativ 300 de metri pătrați și se putea extinde la clădirile din jur.

La fața locului se acționează cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o unitate de descarcerare, o autoscara de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„Acționăm cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o descarcerare, o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD”, a precizat ISU București- Ilfov, potrivit Agerpres.

Până la acest moment, nu au fost raportate victime ale incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si