Caz șocant în Australia. O tânără a avut parte de o experiență de neuitat. Ea s-a dus să facă duș, însă a născut în baie fără să știe că este gravidă. Partenerul său a găsit-o cu copilul în brațe.

Citeste si: VIDEO- Părinții români arestați în Danemarca au fost eliberați. Ce se va întâmpla cu bebelușul lor

Dimitty Bonnet a trăit o experiență fără precedent.

Ea a fost în stare de șoc în momentul în care s-a dus la duș și a simțit nevoia să împingă, iar atunci s-a trezit cu un bebeluș. Fata nu știa însă că e însărcinată.

Femeia care nu știa că este gravidă

Potrivit Mirror Online, aceasta a avut menstruație regulată în tot acest timp, iar chiar înainte cu câteva săptămâni de a naște aceasta făcuse un test de sarcină, dar care a ieșit negativ.

Citeste si: Creşte numărul cazurilor de gripă în rândul adulților și al copiilor

„Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme. Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă.


Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată”, a spus ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înainte cu o seară a avut dureri mari de stomac și s-a simțit rău. Din acest motiv a mers mai devreme la culcare. Dimineața când s-a trezit, aceasta a simțit nevoia de a merge la toaletă, dar nu a putut. Atunci s-a hotărât să facă un duș, iar la un moment dat a simțit nevoia să împingă, moment în care a apărut bebelușul.

„Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău. Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam.

M-am gândit să fac un duş. Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a mai povestit Dimitty.

Femeia a țipat foarte tare, iar soțul a venit imediat. Când a ajuns în baie a descoperit-o pe partenera sa plină de sânge, dar cu un bebeluș în brațe, după ce a născut în duș.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Tentativă de viol pe malul unui râu, soldată cu trei ani de închisoare

Dimitty Bonnet nu e la primul copil, asta deoarece tânăra de 28 de ani mai are o fată și un băiat, Nate în vârstă de 5 ani și Darci de 3 ani.

Citeste si: Cum arată Zian, fiul Ilincăi Vandici. Iată cu cine seamănă băiețelul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si