Polițiștii de frontieră de la Naidăș, județul Craș-Severin, au prins șase persoane, cetățeni din India, care au încercat să ajungă în Timișoata cu ajutorul unui român. Potrivit comunicatului de presă transmis, Poliția de Frontieră transmite că aceștia au fost prinși în localitatea Răcășdia.

Citeste si: 32 de cetățeni din Africa și Asia au încercat să treaca ilegal în Ungaria

Un român i-ar fi ajutat pe indieni să ajungă în Timișoara

"În localitatea Răcăşdia, pe DN 57, poliţiştii de frontieră aflaţi în misiune au procedat la oprirea unui autovehicul marca Audi A4 de culoare neagră, înmatriculat în Belgia. Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia procedând la urmărirea acestuia. La scurt timp, maşina a fost depistată pe o stradă lăturalnică a localităţii. Şoferul părăsise maşina, iar în interiorul vehiculului au fost identificaţi şase cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor. În urma căutărilor, poliţiştii de frontieră au reuşit să-l găsească pe şoferul fugar, un cetăţean român cu domiciliu în Bihor, acesta fiind condus la sectorul PF pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicat.

Citeste si: Un ucrainean de 50 de ani a murit după ce a trecut ilegal frontiera, prin râul Tisa

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În urma verificărilor efectuate, persoanele au vârstă cuprinsă între 18 și 30 de ani și au recunoscut că voiau să ajungă în Timișoara.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea unui procuror din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, fac cercetări cu privire la trecerea frauduloasă a frontierei.

Citeste si: Un cetățean ucrainean care voia să vină în România alături de familie a fost împușcat în Vama Siret

Mai multe persoane din Africa și Asia au încercat să treacă fraudulos în Ungaria

Polițiștii de frontieră de la Nădlac II, județul Arad, au descoperit, la finalul lunii martie, 32 de cetățeni din Asia și Africa care ar fi încercat să intre ilegal în Ungaria.

Citeste si: 12 refugiați ucraineni, dispăruți în România, după ce ar fi trecut ilegal granița

La efectuarea formalităților de frontieră s-a găsit un cetășean turc, respectiv un bulgar, ambii conducând camioane înmatriculate în Turcia și Bulgaria.  Mărfurile din camioane  urmau să ajungă în Polonia și Germania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si