Anatoly trece prin clipe de coșmar la nouă ani. Mama sa a fost ucisă de forțele președintelui rus Vladimir Putin. Copilul a scris o scrisoare pentru femeia care i-a dat viață, imediat cum a ajuns la adăpost.

Citeste si: Ursula von der Leyen: „Acţiunile Rusiei de la Bucea par a fi crime de război”

Războiul i-a răpit ființa cea mai dragă din viața lui și anume mama.

Minorul trece prin cele mai grele clipe. Rușii au omorât-o pe femeie. Acum, băiatul a scris o scrisoare de adio pentru femeia care i-a dat viață.

Mesajul plin de emoție al copilului

Chiar dacă mama lui a fost ucisă, Anatoly a fost salvat de mai mulți oameni care căutau adăpost din cauza bombardamentelor. Imediat cum a ajuns într-un subsol, unde era în siguranță, băiețelul de nouă ani și-a notat gândurile pentru mama lui. Din păcate, copilul nu o va mai putea vedea niciodată în viață pe femeia care i-a dat viață și care a avut tot timpul grijă de el.

Citeste si: Președintele Zelenski, după masacrul din gara Kramatorsk: "Răul nu are limite"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mamă. Această scrisoare este un cadou pentru tine de 8 martie. Dacă tu crezi că m-ai crescut degeaba, atunci te înșeli. Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilărie! Ești cea mai bună mamă din lume. Nu te voi uita niciodată. Sper că ești fericită în Rai și sper să mergi în Rai. Ne vom vedea acolo. Voi încerca să fiu un băiat bun, ca să vin la tine în Rai.

Te sărut, Tolya!", a scris băiețelul.

Minorul este sfâșiat de durere. Scrisoarea pe care a redactat-o a fost o surpriză de ziua mamei. Băiatul a ținut să-i mulțumească femeii pentru tot ce a făcut pentru el.

Citeste si: Restricţie de circulaţie în Odesa, de vineri, ora 21.00, până duminică, ora 6.00

Anatoly este nevoit să crească fără mama lui din cauza atacurilor ordonate de președintele rus Vladimir Putin. Din fericire, micuțul a fost salvat la timp și a scăpat cu viață, dar acum trăiește cu dorul și suferința în suflet.

Citeste si: „Simt ură față de Rusia, față de soldații ruși” Volodimir Zelenski, reacție dură după masacrul de la Kramatorsk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si