Poliția a declarat că va emite amenzi ca parte a investigației privind evenimentele ilegale desfășurate în Downing Street și Whitehall.

Citeste si: Regiunea Kiev, eliberată în totalitate. Mai multe persoane au plătit cu prețul vieții, printre ei se aflau și copii

Boris Johnson va fi amendat pentru petrecerile din pandemie de la sediul guvernului britanic

Acestea au avut loc în timp ce toată Marea Britanie trăia sub restricții stricte pentru limitarea răspândirii CIVID-19 și au stârnit indignarea națională.

Citeste si: Joe Biden, ședință de urgență cu liderii marilor puteri europene. "Putin învârte cuţitul în rana deschisă a Ucrainei"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Amenzile sunt o confirmare că Johnson și Sunak au încălcat legile  create de propriul lor guvern, chiar dacă prim-ministrul a negat anterior că unele  petreceri  au fost organizate și a insistat că toate regulile au fost respectate.

Boris Johnson și scandalul ”Partygate”

Așa-numitul scandal ”Partygate”, care a apărut la sfârșitul anului 2021, a declanșat cea mai serioasă amenințare la adresa mandatului de premier al lui Johnson de până acum.

Citeste si: VIDEO- Amenzi de 10.000 pentru operatorii comerciali care vând țigări și alcool minorilor. Ce prevede noua lege adoptată astăzi de Klaus Iohannis

Dezvăluirile conform cărora șeful guvernului însuși a participat la mai multe dintre petrecerile pe care oamenii legii le investigau au dus la cereri pentru demisia sa lui din spectrul politic.

Poliția Metropolitană a transmis că ancheta privind adunările ilegale din Downing Street continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si