Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări. Trimite-le și tu celor dragi cele mai impresionante mesaje și felicitări de Paștele catolic!

Iată mai multe mesaje creștine pentru sărbătorile pascale, din care să te inspiri!

Urări și felicitări frumoase de Paştele catolic 2022

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună: HRISTOS A ÎNVIAT!

Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet! Paște Fericit!

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!

Citeste si: Paştele catolic 2022: Pe ce dată se sărbătoreşte în acest an? Tradiţii şi obiceiuri

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire… Un Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Când se trece pe sub masă în Postul Paştelui 2022?

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet! Paște Fericit!

Citeste si: Când nu se spală în Săptămâna Mare din 2022?

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Mesaje creștine de Paștele catolic 2022

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paste Fericit!

Citeste si: Când se vopsesc ouăle de Paşte 2022

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Mesaje de Paştele catolic 2022: Urări şi felicitări

Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a Înviat!

Citeste si: Cum sărbătoresc catolicii Învierea Domnului. Ce diferă față de Paștele ortodox

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si