Echipajul SMURD de la Garda de Intervenţie Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri Răcătău. În jurul orei 16:00, colegii noştri au fost solicitaţi să transporte la spital o femeie însărcinată în 40 de săptămâni, care resimţea deja contracţii.

Citeste si: VIDEO Zelenski, avertisment pentru toate țările din lume! Putin ar putea folosi armament nuclear

Paramedicii şi-au dat seama că o naştere este iminentă, aşa că au tras pe dreapta şi au asistat-o pe mămică ”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetița este perfect sănătoasă

În cele din urmă, aceasta a născut în ambulanţă o fetiţă perfect sănătoasă, de două kilograme şi jumătate. Bucuroasă, mama a spus şi cum o va chema pe micuţă: Maria Georgiana ”, se mai arată în informarea ISU.

Citeste si: Nicolae Ciucă: Nu suntem în niciun fel de pericol să asigurăm uleiul comestibil necesar pentru consum

Mama şi fiica au fost preluate ulterior de o altă ambulanţă SMURD, ajungând în siguranţă la spital.

Am avut un echipaj minunat şi ne-am coordonat foarte bine. E cel mai natural şi frumos lucru care se poate întâmpla. O naştere înseamnă cercul vieţii. A fost de-a dreptul special ”, a declarat comandantul de echipaj, plutonierul adjutant Deak Francisc Claudiu, care, de-a lungul carierei sale, a mai asistat la trei naşteri în condiţii similar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si