Gabi Bădălău și Florin Salam  sunt doi burlaci râvniți din țară. Ei au organizat o petrecere a burlacilor înainte de nunta lui Florin Salam cu Roxana. Au chemat niște domnișoare, au mai luat și doi-trei amici și au dat startul distracției. Bianca Drăgușanu le-a stricat, însă, tot cheful.

Citeste si: Percheziții la membrii clanului Duduianu și la o grupare de "falși polițiști"

Seara a început cât se poate de bine. Cinci femei și patru bărbați, alături de muzică, cu elemente distractive menite să le facă petrecerea mai frumoasă și mai savuroasă. Toate bune și frumoase până când a aflat Bianca Drăgușanu despre această petrecere. Ea s-a enervat la culme, deoarece Bădălău nu a anunțat-o de acest eveniment și se pare că nu era tocmai cuminte acolo. Drăgușanu a aflat locația petrecerii și a dat buzna acolo.

florin-salam-petrecerea-burlacilor-cu-scandal

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

[Sursa foto: Arhivă]

Scandal monstruos la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam

De la un party s-a ajuns la mega scandal. S-a lăsat cu țipete și urlete, bărbații nu știau pe unde să mai iasă, iar femeile doreau să scape. Gabi Bădălău și Florin Salam aveau de dat explicații.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Minune, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cunoscutul interpret de manele va face dezvăluri despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, dar si despre rivalități vechi și noi

Citeste si: Soția lui Florin Salam- la perfuzii. Ce a pățit Roxana Dobre

Jurnaliștii spynews.ro susțin că în cadrul petrecerii se mai afla un bărbat celebru care este căsătorit. Roxana va rămâne surprinsă când va afla ce făcea Salam înainte de nuntă, la petrecerea burlacilor.

Spynews.ro arată că Gabi Bădălău încearcă să o împace pe Bianca, dar și să minimalizeze consecințele escapadelor din acea seară. Petrecerea și voia bună la care se așteptau bărbații s-a finalizat extrem de repede după intervenția Biancăi Drăgușanu.

Citeste si: Fiica lui Florin Salam, pe patul de spital. La ce intervenție a fost supusă Betty: ”A fost o necesitate, nu un moft”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si