Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtășit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.

Maria Sharapova a făcut marele anunț pe instagram

„Începuturi prețioase!!!!", a scris ea alături de o fotografie în care apare pe o plajă și zâmbește.

„Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea".

Citeste si: Lucian Viziru, la “Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri despre revenirea în România “Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În decembrie, Sharapova și omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au dezvăluit că s-au logodit.

Deși a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale- și este singura rusoaică care a câștigat un Grand Slam în carieră- Sharapova a locuit în Statele Unite de când a venit în țară, pe când era o tânără promisiune a tenisului, potrivit Mediafax.

Rusoaica a vorbit despre familia și debutul său în tenis

Maria Sharapova a vorbi despre începuturile sale în tenis și despre cum a ajuns în America, alături de familia sa: ”Am ajuns în America cu doar 700 de dolari și, în timp ce tatăl meu încerca să facă bani, eu eram la o academie de tenis, în Florida, încercând să devin din ce în ce mai bună. Nu cunoșteam limba engleză, dar am învățat-o rapid, fiind înconjurată de mulți copii.

Aveam o îndemânare incredibilă în a lovi mingi galbene și pufoase și ce s-a evidențiat a fost faptul că puteam să fac asta în mod repetat”.

Citeste si: Lidera tenisului feminin se retrage

De asemenea, Sharapova a povestit despre afacerea ei, Sugarpova: ”Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârșit. Nu știam dacă voi reveni din accidentarea la umăr. Am luat toată experiența pe care o aveam în afaceri și am aplicat-o în Sugarpova”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si