Karina Yershova avea 22 de ani și era din Ucraina. Ea a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Fata a fost torturată și ucisă cu sânge rece de forțele lui Vladimir Putin. Aceasta nu a avut nicio șansă, iar părinții ei au fost nevoiți să o conducă pe ultimul drum.

Citeste si: Fiica lui Putin a încercat să fugă din Rusia. Care este motivul și ce reacție a avut liderul de la Kremlin

Ucraineanca a fost torturată până la ultima suflare. Ea a fost ucisă de armata rusă. Tatăl vitreg a făcut declarații cutremurătoare. Imaginile emoționante de la înmormântarea fetei au făcut înconjurul lumii.

Karina a fost ucisă la doar 22 de ani

Andriy Dereko, tatăl vitreg al victimei, face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care fiica lui a fost torturată de forțele ruse. Karina Yershova a trecut prin clipe groaznice și a avut parte de o moarte sfâșietoare.

„Jumătate din unghiile ei erau întoarse”, a mărturisit tatăl vitreg al Karinei.

Citeste si: Ucraina şi Rusia încheie un acord de principiu în vederea evacuării civililor de la Mariupol, anunţă Guvernul ucrainean

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Familia fetei a anunțat că tânăra a fost torturată înainte de a-și da ultima suflare. Tatăl vitreg al Karinei a declarat că anchetatorii nu au dezvăluit nimic din ceea ce victima a trăit, de fapt.

Karina Yershova era manager la un sushi bar local. Tânăra urma să împlinească peste o săptămână vârsta de 23 de ani. Din păcate, părinții ei nu au mai avut ocazia să o ducă pe fiica lor în fața altarului și să se bucure de nepoți, ci au fost nevoiți să o înmormâteze.

karina a fost torturată și ucisă de ruși

Familia fetei este copleșită de durere.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: China critică furnizarea de arme și sancțiuni de către Occident

„A fost clar că ei știau că a fost torturată, însă anchetatorul nu ne-a spus în față. Ne-a spus: Nu am niciun drept moral să vă spun, însă ne-a lăsat de înțeles”, a mai spus bărbatul.

În mediul online, au fost publicate mai multe fotografii de la înmormântarea tinerei. Mama victimei este devastată de durere și nu putea pleca de lângă sicriul fiicei ei.

Citeste si: Vești bune despre războiul dintre Rusia și Ucraina înainte de Paște! Se permite deschiderea culoarelor umanitare pentru siguranța civililor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si