După ce problemele de sănătate au apărut în ultimele zile pentru concurenta Corina Niculescu, Andreea Mantea a anunțat eliminarea acesteia. În urma deciziei, concurenții au izbucnit în plâns deoarece nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, ținând cont de faptul că tânăra le-a intrat repede la suflet.

Reacția Corinei după eliminare

Corna Niculescu a avut un parcurs destul de scurt în cadrul noului show.

Cu toate că spera să își întâlnească sufletul pereche în emisiune, se pare că a fost nevoită să plece din emisiune. În ultima perioadă, Corina a acuzat multiple probleme de sănătate. 

Se pare că oboseala, stresul și presiunea din concurs și-au pus amprenta asupra stării de sănătate a Corinei. 

În ediția de ieri a emisiunii „Casa Iubirii”, Andreea Mantea a anunțat că în urma investigațiilor efectuate, Corina va părăsi competiția, pe primul loc fiind sănătatea concurenților.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț cu totul neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi. În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii”, a spus prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea.

Concurenții, în lacrimi la plecarea Corinei

Ținând cont de faptul că s-a împrietenit rapid cu cei din casă, plecarea Corinei s-a lăsat cu lacrimi și mesaje de regret.

„Vreau să-i mulțumesc Corinei pentru cum e ea, a demonstrat că este o femeie puternică și frumoasă, la câte lucruri frumoase a făcut față de toate fetele din casă și față de noi. Îți dorim să fii fericită și să mai vii pe la noi”, a spus Robert. 

Corina Niculescu este a doua concurentă care a părăsit Casa Iubirii, după ce în gala de săptămâna trecută Bianca a plecat acasă.

Citeste si: Corina, în lacrimi în Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii

După eliminarea din emisiunea „Casa Iubirii”, Corina a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram unde a scris „The end” ceea ce înseamnă că parcursul ei în emisiune s-a terminat și este pregătită de noi experiențe și să își găsească perechea în afara concursului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Bye❤️ sper sa ma urmariti in continuare! Va multumesc tuturor pentru sustinere 🧸 😘”, a mai spus Corina Niculescu pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Cine este concurenta de la Casa Iubirii care vrea să părăsească competiția


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si