Frumoasa blondină intenționa să meargă alături de mama, dar și fiica ei, în Dubai pentru prima dată. Sofia avut câteva probleme de sănătate, iar micuța ei a făcut febră mare și a avut frisoane, motiv pentru care diva și-a anulat toate planurile.

Bianca Drăgușanu și-a anulat vacanța în Dubai

Bianca Drăgușanu a mărturisit că starea de sănătate a Sofiei este una bună, însă ea se confruntă cu dureri mari în gât și febră.  

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam. De la ce a pornit totul

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă.

Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit  playtech.ro.

Blondina a amânat vacanța pentru săptămâna viitoare

Bianca Drăgușanu petrece foarte mult timp prin diferite locații de lux. Frumoasa blondină a mărturisit că va merge în Dubai săptămâna viitoare, asta după ce planurile de sărbători i-au fost date peste cap.

Citeste si: Ce conțin pachetele pe care Anamaria Prodan le dă de pomană pentru mama sa. Impresara a plătit o sumă incredibilă

Frumoasa blondină a ales să petreacă Paștele alături de familia ei și susține că acasă se simte cel mai bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si