Copilul român se întorcea din Italia, împreună cu familia, cu un autocar. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, atunci când băiatul a coborât să meargă la toaletă.

Citeste si: Povestea emoționantă a Kirei, o fetiță de 12 ani din Mariupol. A fost rănită de o mină și va fi trimisă la un orfelinat din Rusia

Singur, fără acte sau telefon, băiatul a cerut ajutor trecătorilor, iar un bărbat a sunat la poliție.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, poliţiştii au reuşit să desluşească misterul şi l-au dus pe băiat la Nădlac, acolo unde îl aştepta mama sa.

Povestea românului a ajuns pe rețelele e socializare

"Ce ne-a făcut pe mulți când eram copii în excursia cu clasa, acum s-a întâmplat.. Dar, din fericire, asta a funcționat.

Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei.

Se dovedește că tipul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte.

Citeste si: Băiatul în vârstă de 4 ani, care s-a rătăcit pe 10 martie încercând să plece din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort: ,,Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai!" 

Colegii noștri din județul Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndreaptă spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcori un pic.

Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el.

Citeste si: Minor la volan, blocat în trafic de alți șoferi. Copilul a lovit mai multe mașini în Sibiu după ce furase autoturismul din Deva

Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta", se arată în postarea de pe pagina de Facebook- PoliceHungaryOfficial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si