Lucrările vizează înlocuirea unei porțiuni de conductă de aproximativ 30 de metri, în zona Promenada Mall, pe şoseaua Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei.
Furnizarea de apă caldă va fi reluată vineri, 6 mai, la ora 22:00.

Citeste si: În Motru, 15.000 de oameni stau în frig. Un preot a venit să sfințească locul avariei

„Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei şi lucrările de reparaţii.

După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală cu o vechime de aproape 40 de ani, se asigură alimentarea întregului cartier Aviaţiei. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren”, precizează sursa citată.

Citeste si: Peste 1.110 de blocuri din Capitală nu au apă caldă din cauza avariilor

O altă avarie majoră a avut loc pe 13 aprilie

Peste 1.110 de blocuri din Capitală, racordate la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără apă caldă, pe data de 13 aprilie, din cauza avariilor la rețeaua principală. Cel mai afectat este Sectorul 6, unde peste 750 de blocuri nu au apă caldă. La majoritatea blocurilor apa caldă va reveni azi sau mâine, potrivit datelor de pe site-ul Termoenergetica.

Citeste si: Unde poți reclama lipsa apei calde și a căldurii din apartament?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea mai grea situație este în Sectorul 6, unde problemele au început încă de sâmbătă.

Angajații Termoenergetica  au reparat avaria apărută sâmbătă, iar când au încărcat rețeaua a crăpat câteva sute de metri mai încolo.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si