Oficialul rus Vladimir Yermakov a eliminat în momentul actual orice perspective optimiste referitoare la acest subiect. De asemenea, este îndreptat un deget acuzator către Washington.

Citeste si: Serghei Lavrov amenință statele NATO: „Să se răzgândească și să înceteze să mai livreze arme și muniție Kievului”

SUA a adoptat o poziție fermă în urma invadării Ucrainei, condamnând războiul declanșat de Putin. Aceasta a adoptat sancțiuni economice dure la adresa Rusiei.

Dialogul este oficial înghețat de Washington''

Dialogul este oficial înghețat de Washington. (…) Deocamdată, situația indică faptul că în prezent nu se poate vorbi despre perspectivele unor discuții cu Statele Unite privind stabilitatea strategică. Din păcate, toate acțiunile Washingtonului sunt întreprinse în direcția diametral opusă”, a precizat Vladimir Yermakov.

Citeste si: Site-ul Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică a fost subiectul unui atac de tip DDoS

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dialogul Rusia-SUA privind stabilitatea strategică s-ar putea relua ”după ce Rusia își va îndeplini sarcinile operațiunii sale speciale din Ucraina”, a insistat Yermakov.

SUA nu reprezintă un ,,partener adecvat" 

Oficialul rus Vladimir Yermakov acuză SUA că nu reprezintă un ”partener adecvat” pentru un astfel de dialog. De asemenea, acesta evită să facă vreo referire la invazia din Ucraina ca formă de agresiune asupra unui stat suveran. 

”În orice dialog, mai ales într-un dialog strategic, este necesară măcar prezenţa unui partener adecvat. Deocamdată, acest dialog este îngheţat oficial de partea americană”,

a declarat oficialul rus.

”Se pare că va fi posibil să se revină la discuția de fond privind perspectivele reluării unui proces de negociere pe scară largă Rusia-SUA pe chestiuni strategice numai după ce toate sarcinile stabilite în cadrul operațiunii militare speciale din Ucraina vor fi implementate”, a mai declarat Vladimir Yermakov.

Citeste si: Serghei Lavrov: Rusia nu consideră că este în război cu NATO din cauza Ucrainei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si