Negarea acuzațiilor vine de la purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a spus că nu există nici o șansă ca acest lucru să se întâmple.

Nicio şansă să se întâmple asta. Este un nonsens! ”, a transmis acesta. 

Rusia sărbătorește pe 9 mai un eveniment important

Putin urmează să susţină un discurs la 9 mai şi să supervizeze, în calitate de comandant suprem al armatei ruse, o paradă militară în Piaţa Roşie din Moscova.

Citeste si: Un filmuleț de la festivalul SUNWAVES cu doamnele de la curățenie dansând pe muzica electronică a devenit viral pe internet

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Această dată este importantă pentru Rusia, deoarece țara celebrează victoria Uniunii Sovietice împotriva armatei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial. 

Vladimir Putin ar putea declara în mod oficial război Ucrainei

Potrivit CNN, Vladimir Putin ar putea declara, în mod oficial, război Ucrainei la 9 mai, o mişcare care ar permite mobilizarea completă a forţelor de rezervişti în Rusia, în condiţiile în care trupele ruse se pare că se află în impas în Ucraina.

Citeste si: Papa Francisc, mesaj către Patriarhul Chiril al Moscovei: „Patriarhul nu se poate transforma în băiatul de altar al lui Putin”

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie în cadrul a ceea ce Moscova numeşte oficial „ operaţiune specială militară ” pentru „denazificarea” şi „demilitarizarea” acestei ţări, dar Kievul şi Occidentul califică ofensiva rusă un război de agresiune neprovocat, primul de acest gen de pe continentul european după cel de-al Doilea Război Mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si