Omul de afaceri a dezvăluit, ieri dimineață, că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Bărbatul a fost infectat la mai bine de doi ani de la începutul pandemiei.

Citeste si: Bill Gates face anunțul despre COVID-19 din anul 2022. Ce se va întâmpla, de fapt, cu omenirea

Co-fondatorul Microsoft a postat un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat în scurt timp.

Bill Gates a transmis că are Covid-19. Miliardarul a afirmat că are simptome ușoare și că urmează sfaturile experților izolându-se la domiciliu timp de două săptămâni, până când starea sa de sănătate va fi una mai bună.

Ce a transmis Bill Gates

În ultima perioadă, Bill Gates și fosta lui parteneră de viață, Melinda Gates, au cheltuit milioane de dolari în finanțare pentru centre specializate în COVID-19. Cei doi foști soți au contribuit inclusiv la dezvoltarea și distribuția de vaccinuri.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Am simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos”, a scris Bill Gates pe Internet.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bill Gates știe când se va termina pandemia Sars-Cov-2. Rata de infectare ar putea scădea sub nivelul gripei

În mediul online, și nu numai, au circulat mai multe zvonuri referitoare la celebrul miliardar. Unii au spus că Bill Gates a contribuit la dezvoltarea vaccinurilor cu un microcip care să fie implantat oricui i se injectează.

Pe 22 ianuarie 2021, miliardarul a primit prima doză de vaccin împotriva COVID.

Atunci a mărturisit că se simte extraordinar și că nu a avut parte de niciun efect secundar după imunizare.

Citeste si: Forbes estimeaza ca Bill Gates are o avere de 134,2 miliarde de dolari

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Bill Gates a fost un susținător al măsurilor restrictive împotriva pandemiei, în special accesul la vaccinuri și medicamente pentru țările mai sărace.

De curând, miliardarul a anunțat că riscurile de infectare cu noul coronavirus s-au redus în ultima perioadă. A tras și un semnal de alarmă, spunând că o altă pandemie poate da peste cap întreg globul pământesc în curând.

Citeste si: Cum trebuie evitată o nouă pandemie. Bill Gates: Vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si