Andreea Mantea trece printr-o perioadă dificilă, asta după ce prezentatoarea TV se confruntă cu numeroase alergii, iar vedeta le-a arătat fanilor ei cum se manifestă pe corp. 

Cu ce afecțiuni se confruntă prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”

Andreea Mantea le-a mărturisit fanilor ei că se confruntă cu câteva afecțiuni la nivelul pielii. Andreea Mantea susține că uneori bubele de pe fața ei nu sunt coșuri, ci alergii.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele emisiunii "Casa Iubirii". "A fost ca în filmele de dragoste. Îmi venea să plâng"

Se pare că princippala cauză ar fi expunerea la soare. Prezentatoarea TV s-a ales cu o arsură destul de mare și a mărturisit că stă departe de razele UV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Pentru cine a intrat Albert în Casa Iubirii de la Kanal D

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor.

Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”,  a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea este alergică și la ceapă

Andreea Mantea a mărturisit că deși este alergică la soare, mai este și la alimente clasice, precum ceapa. Vedeta ține totul sub control, însă face cu greu față alergiilor.

Citeste si: Cristian a fost descalificat în urma testului poligraf. Ștefania a rămas în ”Casa Iubirii” și a pus ochii pe un alt băiat

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă.Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez'', a măturisit Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si