Fosta iubită a lui Dragnea  iubește un alt bărbat. Liderul PSD a fost dat uitării. Ea s-a cuplat cu bărbatul la doar câteva luni după ce s-a despărţit de fost lider al PSD, la finalul anului trecut.

Citește si: Liviu Dragnea, povești din penitenciar: "A fost ca în iad”

Tânăra de 30 de ani și-a găsit fericirea din nou. Blondina se iubește cu multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”.

Libanezul are 53 de ani şi este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Irina Tănase s-a afișat cu el în public. Noul partener a blondinei a fost desemnat cetăţean de onoare al Capitalei, în vara lui 2020.

Noul iubit al Irinei Tănase

Noul cuplu monden s-a afișat public zilele trecute, la un prânz de lux în centrul Capitalei. La masă, afaceristul s-a întâlnit și cu doi parteneri pentru o scurtă discuție, dar aceștia nu au stat prea mult la masă, lăsându-i după scurt timp din nou singuri pe cei doi îndrăgostiți.

Citește si: Carmen Dan: ”Liviu Dragnea e un om puternic. Sunt convinsă că își dorește liniște în această perioadă şi timp alături de familie”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În anul 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro. El a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr.

Max, dar și casele de pariuri Fortuna. Libanezul este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, pe lângă alte afaceri pe care le vom menționa în continuare.

Roger El Akoury

Irina Tănase, alături de noul iubit.

[Sursa foto: mediaflux.ro]

Citește si: Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a vorbit despre politician: „Nu este bine, are probleme de sănătate netratate.”

În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko.

Citește si: Viorica Dăncilă demisionează de la BNR și revine în politică! Din ce partid va face parte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si