Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de senzație. Însă de opt ani, manelistul a ezitat să oficializeze relația. În anul 2021, cei doi au decis să se cunune civil, iar nunta cea mare au făcut-o pe 1 iunie 2022. Ceremonia a fost una specială, pe plajă, și a urmat una în Biserică, așa cum se obișnuiește.

Citește si: Legătura dintre Tzancă Uraganu și Loredana Groza: „Ce bine îți stă cu blonde!”

Povestea lor amoroasă a început cu ani în urmă. Chiar dacă s-a speculat că au mai fost despărțiți, ei au ajuns tot împreună. Cei doi au cinci copii, o fată și un băiat din prima căsnicie a manelistului, și încă două fetițe și un băiat, care sunt rezultatul iubirii pe care și-o poartă reciproc.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit după opt ani de relație

Motivul pentru care Florin Salam a ezitat să o ducă pe Roxana în fața altarului este unul profund. Se pare că are legătură cu Fănica, răposa lui soție, și cu un jurământ făcut la mormântul ei.

Manelistul a fost răvășit de durere atunci când tânăra lui soție a murit din cauza unei boli la ficat. Cântărețul a rămas singur cu doi copii mici și s-a spus, nu o dată, că și-a înnecat amarul în alcool și substanțe ilegale.

Ba mai mult, o perioadă a renunțat și la muzică.

Florin Salam a iubit-o enorm pe Fănica, femeia a cărei moarte l-a devastat. Ei erau împreună de mici și din momentul în care femeia iubită a murit, universul artistului s-a dărâmat.

Bărbatul a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții lui. El i-ar fi făcut un jurământ sacru Fănicăi, atunci când o conducea pe ultimul drum.

Se pare că el a jurat pe mormântul fostei soții că nu o să se mai căsătorească.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Florin Salam este cel mai scump artist din țară. Ce sume încasează manelistul în urma unui eveniment

În anul 2014 a început să iubească din nou. Roxana Dobre a cunoscut povestea dureroasă a manelistului și a fost extrem de răbdătoare. Timp de 8 ani, ea nu a făcut presiuni pentru a se cununa, însă Florin Salam a făcut în așa fel încât să o vadă mireasă pe iubita lui.

Cuplul s-a cununat pe plajă, apoi în Biserică, acolo unde se face slujba cununiei.

Citește si: Tzancă Uraganu, amendat la o nuntă în Constanța

Mireasa a purtat o rochie din mătase, cu un corset superb, decorat cu multe pietre strălucitoare. Ținuta a avut, de asemenea, un design special al mânecilor, pe care au fost puse cristale.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

florin salam și roxana dobre căsătorie după opt ani de relație

Florin Salam și soția sa.

Trena a fost una lungă, la fel și voalul. Buchetul soției lui Florin Salam a fost format doar din bujori albi și bijuteriile alese cu grijă. La brațul artistului, Roxana a strălucit la propriu și a fost incredibil de frumoasă.

După cununie, cântărețul a declarat că ea este cea mai frumoasă femeie pentru el.

Citește si: I-a făcut concurență miresei! Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si