Fără să stea pe gânduri, blondina a acceptat, spre neliniștea Kingăi, care declarase cu puțin timp înainte că este pregătită să lupte pentru inima lui Ionuț.

Larisa și Ionuț formează oficial un cuplu

Larisa și Ionuț s-au confruntat cu emoții puternice în ultima ediție a emisiunii "Casa Iubirii". După o lungă așteptare, tânărul a decis să oficializeze relația cu aceasta. Ionuț a vrut să creeze un moment perfect, astfel că a chemat-o pe concurentă lângă piscină.

A presărat pe jos mai mulți trandafiri și au avut parte chiar și de o melodie romantică, interpretată de Dragoș, colegul lor de platou.

Citeste si: Incendiu de vegetaţie în Atena. Acolo locuiește și Sorin Oprescu

Fără să stea pe gânduri, Larisa acceptat imediat propunerea lui Ionuț de a forma un cuplu, sub privirile tăioase ale Kingăi:  "Da, vreau să fiu iubita ta!", a răspuns Larisa emoționată.

Reacția Kingăi la aflarea veștii

Vestea formării unui cuplu între Larisa și Ionuț nu i-a picat deloc bine Kingăi. Concurenta nu se aștepta ca tânărul să facă pași spre Larisa, ci dimpotrivă, credea că ea este cea care are șanse reale pentru a-i câștiga inima: „ Eu vreau să-l chem și în camera roșie, de asta am vrut să vorbesc cu el în timp ce nu mă vede, pentru că eu când vorbesc mai și râd și o să zică: Băi, fata asta face mișto de mine sau cine știe ce joculețe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doi tineri au murit după ce au consumat droguri la festivalul SAGA din București

Am vrut să-l fac să înțeleagă că este real ce simt eu pentru el, să-l fac să înțeleagă lucrurile astea. Eu voi lupta pentru el, vreau să vadă că nu sunt falsă așa cum crede el, că eu fac joculețe", a spus Kinga, înainte ca Ionuț să o întrebe pe Larisa dacă vrea să fie iubita lui.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si