În mai puțin de 24 de ore, atlasurile dinozaurilor au dispărut de pe rafturi, iar autoritățile se străduiesc să identifice tipurile de dinozauri pentru a putea face față situației.

Citeste si: Un embrion de dinozaur perfect conservat a fost găsit în China

Până în acest moment, au fost identificați peste 40 de dinozauri, iar oamenii de știință nu reușesc să explice acest fenomen, care pare desprins din peliculele cu călătorii în timp.

Copiii, care ar trebui să fie terifiați de aceste vietăți uriașe, sunt cei care se bucură cel mai tare atunci când văd exemplare de Hunganosaurus, Crylophosaurus sau Spinosaurus și nu ezită să-i fotografieze sau chiar să încerce să-și facă selfie-uri cu ei.

Într-un mod oarecum bizar, această experiență cu totul inedită a generat un val de interes din partea turiștilor amatori de adrenalină, care vin în număr mare pentru a vedea miracolul din Constanța.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Vizită la ferma de animale sau la parcul cu dinozauri. Cum au petrecut copiii ziua de 1 iunie

Revenind cu picioarele pe pământ, trebuie să recunoaștem faptul că, dinozaurii nu au scăpat, ci sunt bine ancorați în Jurasica Adventure Theme Park Neptun, singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării.

Cei 42 de dinozauri de mărime naturală sunt plasați în funcție de continentul de apartenență.

În parcul de 2 hectare, cei mici pot descoperi poveștile acestor creaturi misterioase prin intermediul unor activități educative, proiecții video, jocuri amuzante și expoziții fascinante.

Jurasica Park este un refugiu ideal pentru copii, care vor avea parte de o experiență multisenzorială, întrucât anumiți dinozauri se mișcă și scot sunete specifice.

Citeste si: Petrecere cu dinozauri pentru copii

Incinta include o terasă, o zonă de agrement, spații de odihnă, precum și un magazin de suveniruri, pentru ca cei mici să poată pleca acasă cu o amintire. Lunar, pe parcursul sezonului estival, se organizează spectacole și concerte dedicate copiilor de toate vârstele.

Jurasica Adventure Theme Park Neptun este amplasat în imediata apropiere a Parcului Aventura, din stațiunea Neptun, fiind situat la aproximativ jumătate de oră distanță de municipiul Constanța și având un program de funcționare zilnic în intervalul orar 11:00-23:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si