Accidentul șocant soldat cu moartea tinerei de 28 de ani, educatoare la o grădiniță, a plecat de la serviciu cu mașina personală și s-a înfipt cu aceasta într-o balustradă metalică. Tabla a intrat prin parbriz și a ieșit prin lunetă, chiar pe partea șoferului.

Citeste si: Șoferiță la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu mașina un copil care traversa strada, în Baia Mare

Tragedia s-a produs pe șoseaua de centură a orașului Lecce din regiunea Apulia, în Italia. Sâmbătă după-amiază, Alessandra M., o tânără în vârstă de 28 de ani din Taranto, își conducea mașina pe șoseaua de centură, un drum cu patru benzi, îndreptându-se spre Maglie.

Autoritățile au ajuns la fața locului și au reușit să o descarcereze pe Alessandra, care era blocată. Fata se afla în viață în momentul urcării în ambulanță.

O șoferiță a fost la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu mașina un copil

O tânără de 25 de ani a fost la un pas să fie linşată, după ce a lovit cu maşina un copil care traversa o stradă din Baia Mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copilul de 5 an  i a sărit în stradă  direct dintre maşinile parcate lângă trotuar, fără să se asigure, iar şoferiţa nu a mai avut timp să-l evite.

Citeste si:  VIDEO- Accidentul din Ploiești în care un motociclist și-a pierdut viața putea fi evitat. Ce a scos la iveală ancheta polițiștilor

Ea a coborât imediat  să îi acorde primul ajutor  și a sunat la 112.

După ce medicii l-au preluat pe copil pentru a-l duce la spital, zeci de indivizi de etnie rromă s-au adunat la locul accidentului și au început să o ameninţe pe șoferiță.

Citeste si:  Un român este anchetat în Germania, după ce a scos la drive test un autoturism neasigurat și neînmatriculat

Speriată, tânăra a fugit şi s-a baricadat într-un magazin. Până când au ajuns poliţiştii, maşina ei a fost distrusă şi magazinul vandalizat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si