Mesaje ultima zi de școală. Ziua absolvirii este un eveniment cu o însemnătate mare pentru elevi. Este ziua în care ajung la sfârșitul unei frumoase etape din viața lor și merg pe un nou drum presărat cu multe provocări. Acum este momentul să le transmiteți  o urare celor care se pregătesc de absolvirea școlii sau a liceului.

mesaje ultima zi de școală

Mesaje ultima zi de școală-clasa a IV-a

„Felicitări pentru absolvirea caselor primare! începutul tău a avut succes și îți doresc aceeași continuare ușoară pe drumului tău școlar. Îți doresc să te aștepte noi obiecte interesante care îți vor dezvălui secretele și tainele omenirii, lumii, culturii și istoriei. Nu-ți pierde entuziasmul și încrederea, mergi cu îndrăzneală spre înălțimi și asigură-te că le cucerești. Îți doresc noroc, prieteni buni și sprijin familial”. 

„Felicitări, copii, cu sfârșitul claselor primare. Iată au zburat 4 ani, ați învățat și ați descoperit atât de multe lucruri noi. Și a sosit timpul să vă despărțiți de mama de la școală, de prima profesoară. Nu fiți triști și nu vă faceți griji, acum deveniți ajutorul ei. Amintiți-vă întotdeauna tot ce v-a învățat ea, fiți cinstiți și curajoși. Ajutații pe cei mici, ascultați de cei mai mari și studiați cu entuziasm”. 

Citeste si: Școala unde elevii sunt ghidați pentru carieră

„Felicitări cu absolvirea claselor primare! Acum, că poți citi, scrie, număra și gândi corect, este timpul să te familiarizezi cu subiecte mai complexe, dar și foarte interesante. Îți doresc să reușești mereu în toate. Îți doresc note mari, prieteni amuzanți, profesori amabili și aventuri interesante”.

„Felicitări cu sărbătoarea, dragii nostri copii! Clasele primare au rămas în urmă.

Vă dorim cunoștințe noi, evenimente interesante în viață, colegi de clasă buni și profesori cinstiți. Citiți mai mult, rezervați-vă timp pentru hobby-urile preferate. Vă dorim să aveți noroc nu numai la studii, ci și în viață. Rămâneți tovarăși extraordinari, elevi punctuali și copii de încredere”.

mesaje ultima zi de școală

Mesaje clasa a VIII-a

„Ai trecut și acest prag! Este normal să te simți în al nouălea cer, să simți că toate porțile ți se deschid, să simți că cel mai îndrăznet vis poate deveni realitate, să simți că ți s-a confirmat valoarea, să simți că ai răsplătit și depășit așteptările tuturor de la tine! Ești un învingător!”

„La revedere, dragii mei dragi absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zambească mereu!”

Citeste si:  Evaluare Naţională 2022: Reguli privind desfăşurarea examenelor pentru clasa a 8-a

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„V-ați așezat în bănci unul lângă altul, pașii vi s-au suprapus, destinul a devenit comun.

Împreună ați învățat să dăruiți, să aveți răbdare, să iertați, să iubiți, să visați.”

„Bucurați-vă că ați trăit experiențe unice, rămâneți prieteni! Fiți puternici și motivați în a depăși obstacole! Îndrăzniți să fiți voi!”

”Dragi absolvenți, viața se așterne în fața voastră ca o pajiște cu miros proaspăt de aventură și cu flori gata de a fi admirate și culese. Vă doresc să aveți curiozitatea și perfecționismul lui Leonardo da Vinci, puterea de muncă a lui Michelangelo, îndrăzneala lui Picasso și non-conformismul lui Dali! Aveți curajul să fiți creativi și să vă urmați visele până la îndeplinire!”

”Este un timp când copiii vin, se ațază în bănci, curioși și neastampărați. Tot în timp, fără să știi când, ei devin inteligenți, rafinați și mai maturi. Știi că vor pleca și te surprinzi că ești deopotrivă bucuros și trist. Dar așa se scrie cartea vieții. Drum bun, dragii mei!”.

mesaje ultima zi de școală

Mesaje clasa a XII-a

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poti face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”

Citeste si:  Admitere liceu 2022: Calendarul înscrierilor

”Dragi elevi de clasa a XII-a, după patru ani în care ați învățat multe de la noi, ați reușit să descoperiți legi ale fizicii și ale firii, v-ați antrenat mintea, sufletul și corpul, ați visat, v-ați maturizat sau v-ați imaginat liberi și independenți, acum este acel moment când drumurile noastre se despart pentru că ciclul este complet! Da, am atins o limită a timpului petrecut împreună. Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață. Vă dorim să deveniți oamenii pe care i-am inspirat, să trăiți satisfacția de a reuși în tot ceea ce v-ați propus, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi inșivă și să nu încetați să fiți copii”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Final de liceu, acum se configurează la orizont un nou început pentru un grup de absolvenți minunați. Se derulează ciclic și bineînțeles pe parcurs ne intersectăm, noi, ca profesori, cu generații mai mult sau mai puțin echilibrate, atunci când vorbim despre educație. Mult succes să aveți în noul vostru drum.”

Citeste si:  BAC 2022 – Reguli privind desfășurarea examenelor de Bacalaureat

”Dragii mei absolvenți, drumurile ni s-au intersectat atunci când fiecare dintre noi avea nevoie să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînvețe puterea visului frumos, să adune și apoi să risipească clipe, luni, ani… Ați devenit niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. Sunt mandră de voi! Ați încheiat niște etape. Acum nu vă rămane decât să încetați să mai fiți cine erați și să vă transformați în cine sunteți!”.

Citeste si:  Cum a fost ultima zi de liceu pentru elevii claselor a XII-a si a XIII-a. Urmează examenul de Bacalaureat

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si