Guvernul Ucrainei a susținut proiectul de lege privind legalizarea marijuanei. Ulterior s-a spus că s-a decis deja oficial ca această substanță să fie legalizată, însă, deocamdată, propunerea este un proiect de lege și nu o decizie finală.

Ucraina vrea să legalizeze cannabisul

Cabinetul de Miniștri din Ucraina a susținut acest proiect de lege prin care se dorește legalizarea cannabisului.

Ministerul ucrainean al Sănătății a anunțat că va asigura ciclul complet de producție a medicamentelor.

Citeste si: Klaus Iohannis a vorbit despre explozia prețurilor din România: „E nevoie de măsuri”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Legalizarea cannabisului pentru scopuri medicale, industriale, științifice și tehnice, pentru a crea condiții de extindere al tratamentului pentru cancer și pentru tulburare de stres post traumatic din cauza războiului ,” a transmis Viktor Lyashko.

Cannabisul este interzis în Ucraina

Utilizarea medicală a cannabisului în Ucraina este interzisă, cu excepția utilizării limitate a anumitor substanțe psihoactive pe bază de cannabis (Nabilone, Nabiximols și Dronabinol).

Citeste si: ZIUA 105 de Război: Lupte de stradă aprige au loc la Severodonețk. Zelenski: „Mai mult de 31.000 de militari ruşi au murit deja în Ucraina. Va veni ziua în care numărul pierderilor, chiar şi pentru Rusia, va depăşi limita admisibilă”

În prezent, cannabisul (inclusiv extractele sale, tincturile și rășinile) și THC sunt clasificate ca substanțe narcotice și, respectiv, psihoactive. Utilizarea canabisului în scopuri recreative în Ucraina este interzisă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si