Ștefania și Cristian au primit câte un set de întrebări care au făcut patru întrebări care au făcut referire la evenimentele petrecute în zilele în care cei doi s-u întâlnit.

Citeste si: Bianca, dezamăgită de Adrian:„M-a făcut să dau pași înapoi acum”

La cele 4 întrebări primite, Ștefania a răspuns ferm: „Le-ai mințit pe fete că pleci la Giurgiu?”, „ Ai pierdut trenul în mod intenționat?”, „ Ai avut relații intime cu Cristian?” și „Tu și Cristian v-ați întors în mașini separate de la mare?”, de unde a rezultat că aceasta

a spus adevărul.

Citeste si: Care poate fi motivul pentru care Larisa de la Casa Iubirii s-ar putea despărți de Ionuț?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar lucrurile nu au stat atât de simplu și în cazul lui Cristian. În urma testului poligraf a reieșit că acesta nu a spus adevărul 100% și prin urmare a fost descalificat din competiție, așa cum prevede regulamentul.
Citeste si: Iolanda face primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus fostă concurentă de la Casa Iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea îl vrea șters definitiv de pe corp: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Cu toate acestea, concurenții Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian, mai ales ținând cont de faptul că el și Ștefania au fost unul dintre cuplurile care au dat dovadă de iubire.

Citeste si: Iubire interzisă între Bianca și Adrian de la Casa Iubirii! De ce nu sunt cei doi potriviți unul pentru celălalt?

Radu a făcut o mărturisire care a emoționat întreaga casă.

Acesta a spus că și-ar da și premiul numai ca prietenul său Cristian să nu plece. Dar cu toate acestea, se pare că nu a existat o altă variantă, iar Cristian a fost eliminat din Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si